مورچه |
|||
برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
بلوط : پوست بنفشه عطری : ریشه ها سیر صحرایی : برگ ها جویسه عطری : تمام گیاه پیش از گل کردن ترتیزک : شاخه های گیاه پیش از گل کردن کنگر : برگ ها ترب سیاه : ریشه های تازه مویزک عسلی : شاخه های جدید برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
بلوط : پوست و میوه بنفشه عطری : ریشه ها سیر صحرایی : برگ ها کنگر : برگ ها ترب سیاه : ریشه های تازه مویزک عسلی : شاخه های تازه برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
بلوط : پوست و میوه بنفشه عطری : ریشه ها ترتیزک : شاخه های تازه کنگر : برگ ها فوقس حویصلی : زمانیکه امواج دریا آن را به ساحل بیاندازد قزاوه : تمام گیاه به جز ریشه هایش برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
گوجه درختی : میوه ی آن که در برابر افتاب خشک شده باشد گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده برنجاسف : ریشه ها زرشک : ریشه ها بلوط : پوست و میوه بنفشه عطری : ریشه ها عسل بند : ریشه ها ترتیزک : تمام شاخه های تازه حشیشه الملوک : ریشه ها کنگر : برگ ها ترب سیاه : ریشه ها برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
گوجه درختی : میوه ای که در مقابل آفتاب خشک شده باشد گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده ارقطیون : ریشه 3 ساله اکلیل گوهی : برگ گل ها زرشک : ریشه ها بنفشه عطری : ریشه ها عسل بند : ریشه ها گل میخک : ریشه ها ترتیزک : تمام شاخه های تازه کنگر : ریشه ها ریواس : ریشه 3 ساله شیرین بیان : ریشه های سفت سنجد : میوه رازیانه : تخم رسیده عرق انجبار : ریشه ها سرو کوهی : قسمت بالای شاخه ها و میوه رسیده عصاء الذهب : قسمت بالای گل دار تمشک جنگلی : برگ ها ترب ( فجل الخیل ) : ریشه ای تازه ترب سیاه : ریشه های تازه پیچک : ریشه ها پیچک زراعتی : ریشه ها مرزنگوش : شاخه های گل دار سدر : پوست 3 تا 4 ساله ای که در مقابل خورشید خشک شده باشد سوسن زرد : ریشه ها نسرین : میوه های سالم و روشن کاسنی صحرایی : ریشه ها برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
گل فنجانی : تمام گیاه به همراه گل ها گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده برنجاسف : خوشه های تازه گل دار گل آفتابگردان : قسمت بالایی که گل کرده باشد اکلیل کوهی : برگ گل ها رازیانه رومی : تخم رسیده هفت بند : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد بلوط : پوست آن بنفشه عطری : ریشه ها گل میخک : ریشه ها رازک : آرد لطیف گل هایش کنگر : برگ ها ناخنک : قسمت بالایی خبازی صحرایی : برگ ، ساق ، گل های بدون ساق خردل سیاه : تخم خطمی صورتی : برگ گل ها پامچال : ریشه ها زنجبیل شامی : ریشه های سالخورده ریواس : ریشه های 3 ساله شوید : تخم های رسیده برداشت و خشک شوند شیرین بیان : ریشه های سفت سنجد : میوه رازیانه آبی : تخم بیدمشک : پوست بالایی شاخه ها و میوه های رسیده سرو کوهی : قسمت بالای شاخه و میوه های رسیده عصاء الراعی : تخم تمشک جنگلی : برگ و میوه ترب سیاه : ریشه های تازه روناس : ریشه ها انجره : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد به همراه ریشه هایش شاه بلوط : میوه قنطریون عنبری : گل های کبود پیچک زراعتی : ریشه ها مرزنگوش : شاخه های گل دار سنبل رومی : رشه های 3 ساله سدر : پوست 3 تا 4 ساله سدر مسهل : میوه های رسیده و سیاه رنگ علف مرغ : ریشه ها سوسن زرد : ریشه ها نسرین : میوه سالم و روشن کاسنی صحرایی : ریشه ها برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
بوماردان : گل ها بدون ریشه گل فنجانی : تمام گیاه به همراه گل ها گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده برنجاسف : خوشه های تازه و گل دار افسنتین : برگ و گل ها گل آفتابگردان : قسمت بالای آن گه گل کرده باشد اکلیل بوقیصی : گل ها زوفای خشک : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد رازیانه رومی : تخم های رسیده آس - مورد : میوه زرشک : میوه برسیه : سر گل ها هفت بند : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد بلوط : پوست بنفشه عطری : ریشه ها بنفشه سه رنگ : تمام گیاه بدون ریشه ها کنگر : برگ ها ناخنک : قسمت بالای گیاه خبازی صحرایی : برگ و ساق و گل های ساق گیاه خردل سیاه : تخم خردل سفید : تخم گل شب بو : گل هایش در اوایل ماه خطمی صورتی : برگ گل ها خلنگ : سرشاخه های گل دار با گل هایش شاه پسند وحشی : برگ ها و شاخه های گل دار ازگیل : میوه رسیده شوید : تخم گیاه که لازم است حتماً خشک شود رازیانه آبی : تخم بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله سرو کوهی : قسمت بالای شاخه ها تمشک جنگلی : برگ و گل گیاه اگر یافت شود و الا باید از میوه ی آن استفاده کرد غافث : تمام گیاه با گل هایش گندنای کوهی : برگ ها پس از پیدایش گل ها انجره : تمام گیاه با ریشه گل گندم : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد قنطریون عنبری : گل های کبود آن نوعی از بومادران : برگ های تازه و سرشاخه های بالایی که گل داده باشد کتان : تخم های رسیده برداشت و خشک شود زیره سیاه : تخم های رسیده برداشت و خشک شود کرفس : ریشه و برگ ها کشمش سیاه : میوه های انگوری پیچک : ریشه ها مرزنگوش : شاخه های گل دار به همراه گل هایش سدر : پوست آن که بیش از 4 سال از عمرش گذشته باشد و برای 1 تا 2 سال قابلیت ذخیره دارد سدر مسهل : میوه های رسیده و سیاه کاسنی صحرایی : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد اوفاریقون : سرشاخه های گل دار برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
بوماردان : گل ها بدون ریشه گل فنجانی : تمام گیاه به همراه گل ها گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده برنجاسف : خوشه های تازه و گل دار افسنتین : برگ و گل ها گل آفتابگردان : قسمت بالای آن گه گل کرده باشد اکلیل بوقیصی : گل ها زوفای خشک : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد رازیانه رومی : تخم های رسیده آس - مورد : میوه زرشک : میوه برسیه : سر گل ها هفت بند : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد بلوط : پوست بنفشه عطری : ریشه ها بنفشه سه رنگ : تمام گیاه بدون ریشه ها کنگر : برگ ها ناخنک : قسمت بالای گیاه خبازی صحرایی : برگ و ساق و گل های ساق گیاه خردل سیاه : تخم خردل سفید : تخم گل شب بو : گل هایش در اوایل ماه خطمی صورتی : برگ گل ها خلنگ : سرشاخه های گل دار با گل هایش شاه پسند وحشی : برگ ها و شاخه های گل دار ازگیل : میوه رسیده شوید : تخم گیاه که لازم است حتماً خشک شود رازیانه آبی : تخم بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله سرو کوهی : قسمت بالای شاخه ها تمشک جنگلی : برگ و گل گیاه اگر یافت شود و الا باید از میوه ی آن استفاده کرد غافث : تمام گیاه با گل هایش گندنای کوهی : برگ ها پس از پیدایش گل ها انجره : تمام گیاه با ریشه گل گندم : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد قنطریون عنبری : گل های کبود آن نوعی از بومادران : برگ های تازه و سرشاخه های بالایی که گل داده باشد کتان : تخم های رسیده برداشت و خشک شود زیره سیاه : تخم های رسیده برداشت و خشک شود کرفس : ریشه و برگ ها کشمش سیاه : میوه های انگوری پیچک : ریشه ها مرزنگوش : شاخه های گل دار به همراه گل هایش سدر : پوست آن که بیش از 4 سال از عمرش گذشته باشد و برای 1 تا 2 سال قابلیت ذخیره دارد سدر مسهل : میوه های رسیده و سیاه کاسنی صحرایی : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد اوفاریقون : سرشاخه های گل دار برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
بوماردان : گل ها بدون ریشه گل فنجانی : تمام گیاه به همراه گل ها گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده برنجاسف : خوشه های تازه و گل دار افسنتین : برگ و گل ها گل آفتابگردان : قسمت بالای آن گه گل کرده باشد اکلیل بوقیصی : گل ها زوفای خشک : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد رازیانه رومی : تخم های رسیده آس - مورد : میوه زرشک : میوه برسیه : سر گل ها هفت بند : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد بلوط : پوست بنفشه عطری : ریشه ها بنفشه سه رنگ : تمام گیاه بدون ریشه ها کنگر : برگ ها ناخنک : قسمت بالای گیاه خبازی صحرایی : برگ و ساق و گل های ساق گیاه خردل سیاه : تخم خردل سفید : تخم گل شب بو : گل هایش در اوایل ماه خطمی صورتی : برگ گل ها خلنگ : سرشاخه های گل دار با گل هایش شاه پسند وحشی : برگ ها و شاخه های گل دار ازگیل : میوه رسیده شوید : تخم گیاه که لازم است حتماً خشک شود رازیانه آبی : تخم بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله سرو کوهی : قسمت بالای شاخه ها تمشک جنگلی : برگ و گل گیاه اگر یافت شود و الا باید از میوه ی آن استفاده کرد غافث : تمام گیاه با گل هایش گندنای کوهی : برگ ها پس از پیدایش گل ها انجره : تمام گیاه با ریشه گل گندم : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد قنطریون عنبری : گل های کبود آن نوعی از بومادران : برگ های تازه و سرشاخه های بالایی که گل داده باشد کتان : تخم های رسیده برداشت و خشک شود زیره سیاه : تخم های رسیده برداشت و خشک شود کرفس : ریشه و برگ ها کشمش سیاه : میوه های انگوری پیچک : ریشه ها مرزنگوش : شاخه های گل دار به همراه گل هایش سدر : پوست آن که بیش از 4 سال از عمرش گذشته باشد و برای 1 تا 2 سال قابلیت ذخیره دارد سدر مسهل : میوه های رسیده و سیاه کاسنی صحرایی : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد اوفاریقون : سرشاخه های گل دار برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
تاج الملوک : تمام گیاه به جز ریشه هایش گل فنجانی : تمام گیاه با گل هایش گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده آن برنجاسف : خوشه های تازه آن که گل کرده باشد افسنتین : برگ و گل های آن گل آفتابگردان : تمام آن و قسمت بالایش که گل کرده باشد اکلیل بوقیسی : گل های آن رمال زرد : تمام گیاه در حالی که تازه باشد و گل های بدون ساقه اش زوفای خشک : تمام آن زمانیکه گل کرده باشد به همراه برگ هایش رازیانه رومی : تخم رسیده آن آس - مورد : برگ و میوه آن بابونه : سر گل های آن زرشک : میوه آن هفت بند : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد شاه تره : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد بلوط : پوست بنفشه سه رنگ : تمام گیاه و گل ها بدون ریشه ترنجبین : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد گردو : میوه های نارس کنگر : برگ ها شنبلیله : تخم رسیده ناخنک : قسمت بالایی خبازی صحرایی : برگ ها ، گل های مجزا ، ساق ها خردل سیاه و سفید : تخم گل شب بو : گل های آن در اواخر ماه خطمی صورتی : برگ های گل خلنگ : سرشاخه های گل دار و گل هایش پای گرگ : غباری که در خوشه ی گل هایش پنهان است شاه پسند وحشی : برگ و شاخه های گل زیرفون : خوشه گل های آن با برگ و چوب شاخه ها و پوست وسطی آن که سفید است سوسنبر : شاخه های گل دار بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله سرو کوهی : قسمت بالای شاخه ها تمشک جنگلی : برگ و گل ها غافث : برگ ها و گل ها گندنای کوهی : برگ های آن پی از پیدایش گل هایش انجره : تمام گیاه با ریشه هایش زمانیکه گل کرده باشد گل گندم : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد نوعی از بومادران : برگ های تازه و شاخه های بالای آن در حالیکه گل کرده باشد قنطریون عنبری : گل های کبود رنگ زیره سیاه : تخم های رسیده کرفس : ریشه و برگ ها کشمش سیاه : میوه های انگوری کیسه کشیش : تمام گیاه ، قسمت بالایی گیاه اثربخشی بهتری دارد پیچک : تمام آن زمانیکه گل کرده باشد پیچک زراعتی : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد لبیده : تمام گل های باز شده منهای کاسه های سبز رنگ مرزنگوش : شاخه های گل دار به انضمام گل ها سدر : پوست آن که از 4 سال بیشتر عمر کرده باشد کاسنی صحرایی : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد اوفارقیون : سرشاخه های گل دار گیاه برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
بومادران : به جز ریشه ، الباقی گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده آن برنجاسف : خوشه های تازه و گل دار رمال زرد : گل هایش بدون ساق زوفای خشک : تمام آن بابرگ ها در موقعی که گل کرده باشد آس - مورد : برگ ها بابونه : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد شاه تره : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد بلوط : پوست بنفشه عطری : ریشه بنفشه 3 رنگ : تمام گیاه به جز ریشه درخت راج : برگ ها ریحان : تمام گیاه ، پیش از درآمدن گل هایش تمشک : میوه عسل بند : ریشه و برگ ها ترنجبین : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد گردو : برگ های بدون ساق کنگر : برگ ها شنبلیله : تخم های رسیده ناخنک : قسمت بالایی گیاه خبازی صحرایی : برگ و ساق و گل های بن ساق خشخاش : برگ گل ها پای گرگ : غبار خوشه ها کیسه کشیش : شاخه هایی که حامل گل باشند ، قسمت پایین آن بهتر است زراوند ضیانی : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد ازگیل : گل ها زنبق وادی : گل آن ، بعد از جدا شدن برگ های زیر گل زیرفون : خوشه ، برگ گل ، چوب ، پوست وسطی آنکه سفید است ثعلب : برگ ها ، پیش از آنکه گل کند سوسنبر : شاخه های گل دار بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله سرو کوهی : قسمت بالایی شاخه ها تمشک جنگلی : برگ و گل ها غافث : تمام آن با برگ ها نوعی از بومادران : برگ های تازه کرفس : ریشه و برگ ها کشمش سیاه : برگ ها پیچک : تمام گیاه در حالیکه گل کرده باشد پیچک زراعتی : تمام گیاه درحالیکه گل کرده باشد بارهنگ : تمام گیاه با ریشه ، زمانیکه گل کرده باشد مریم گلی : برگ ها و شاخه های تازه سدر : برگ ها ، زمانیکه گل کرده باشد نعناع بوستانی : برگ ها شبدر : برگ ها ، زمانیکه گیاه گل کرده باشد نسرین : گل ها گلپر طاووسی : تخم آن کاسنی صحرائی : تمام گیاه در زمانیکه گل کرده باشد برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
گوجه درختی : گل های آن ، مادامی که سفیدی آن ها آشکار باشد گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده ی آن برنجاسف : برگ های آن قبل از اینکه گل هایش باز شوند اکلیل کوهی : برگ گل های آن آس - مورد : برگ های آن درخت غان : برگ و پوست و عصاره ی آن شاه تره : تمامی قسمت های در زمانیکه گل کرده باشد بلوط : پوست آن بنفشه عطری : ریشه های آن بنفشه 3 رنگ : بجز ریشه الباقی درخت راج : برگ های آن ریحان : برگ و گیاه آن قبل از اینکه گل هایش دیده شوند تمشک : برگ های آن عسل بند : ریشه و برگ های آن عر عر : ریشه های آن کنگر : برگ های آن خشخاش : برگ گل های آن رازیانه : شاخه های تازه آن پای گرگ : آن غبارهایی که در خوشه ی گل آن است رجل الاسد : شاخه هایی که حامل گل باشند زرواند ضیابی : تمام این گیاه در حالیکه گل کرده باشد ازگیل : گل های آن زنبق وادی : گل های آن ثعلب : برگ های آن قبل از اینکه گل کرده باشد اسپند زراعتی : برگ های آن پیش از اینکه گل کرده باشد مرزه : تمام آن در حالیکه گل کرده باشد بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله ی آن کاسنی : ریشه و برگ و غنچه های آن تمشک جنگلی : برگ های آن انگور خرس : برگ های آن سرو کوهی : قسمت بالای شاخه های آن عصاء الراعی : ریشه های آن شاه بلوط : گل های آن نوعی از بومادران : برگ های تازه ی آن کرفس : ریشه و برگ های آن کشمش سیاه : برگ های آن کیسه ی کشیش : تمام آن ، مخصوصاً قسمت های بالایی پیچک چسبنده : برگ های تازه آن بارهنگ : تمام آن با ریشه هایش در موقعی که گل کرده باشد سنبل رومی : ریشه های 2 ساله آن مریم گلی : برگ و شاخه های جدید آن سدر : پوست 3 تا 4 ساله آن نعناع بوستانی : برگ های آن شبدر : برگ های آن هنگامیکه گل کرده باشد گل پرطاووسی : گل های آن برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
گوجه درختی : گل های آن ، مادامی که سفیدی گل هایش آشکار شود بابا آدم : ریشه های دو ساله ی آن برنجاسف : برگ های آن قبل از باز شدن گل هایش اکلیل کوهی : برگ گل هایش آس : برگ های آن مورد : برگ های آن درخت غان : برگ و پوست و عصاره آن زرشک : ریشه های آن بلوط : پوست آن فندق : تون های کوچک آن بنفشه عطری : برگ و گل هایش ریحان : برگ های آن پیش از پیدا شدن گل هایش گل میخک : ریشه های آن ترتیزک : کلیه ی شاخه هایش پیش از گل کردن عر عر : ریشه های آن کنگر : برگ های آن ترشک بوستانی : برگ های آن خشخاش : برگ گل هایش پامچال : گل های آن اسپند زراعتی : برگ های آن پیش از گل کردن شیرین بیان : ریشه های سفت آن کاسنی : ریشه و برگ و غنچه ی آن پیش از پدیدار شدن گل هایش عرق انجبار : ریشه های آن سرو کوهی : قسمت بالای شاخه های آن تمشک جنگلی : برگ های آن انگور خرس : برگ های آن نوعی از بومادران : برگ های تازه ی آن کرفس : ریشه ها و برگ های آن پیچک : ریشه های آن پیچک زراعتی : ریشه های آن پیچک خزنده : برگ های تازه ی آن بارهنگ : برگ های آن مریم گلی : ریشه های 2 ساله ی آن سنبل رومی : برگ و شاخه ی تازه آن سدر : پوست درخت 2 تا 3 ساله ی آن نعناع بوستانی : برگ های آن کاسنی صحرائی : ریشه های آن لامیون سفید : گل های بدون کاسه ی آن برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
برنجاسف : ریشه های آن اکلیل کوهی : برگ گل های آن زرشک : ریشه های آن بلوط : پوست آن فندق : تون های کوچک آن بنفشه ی عطری : برگ و گل های آن گل میخک : ریشه های آن ترتیزک : شاخه های آن قبل از گل کردن کنگر : برگ های آن ترشک بوستانی : برگ های آن زنجبیل شامی : ریشه های سالخورده ی آن پامچال : ریشه های آن شیرین بیان : ریشه های سفت آن مامیران : برگ های آن قبل از پیدایش گلهایش سرو کوهی : قسمت بالای شاخه های آن ترب سیاه : ریشه های تازه ی آن روناس : ریشه های آن لبالب : ریشه های آن پیچک زراعتی : ریشه های آن بارهنگ : برگ های آن مریم گلی : برگ ها و سرشاخه های تازه ی آن سوسن زرد : ریشه های آن پیش از بیرون آمدن گلهایش کاسنی صحرائی : ریشه های آن برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
سلام اکثر گیاهان باید پیش از طلوع آفتاب یا پس از غروب آن چیده شده و در سایه خشک شوند ، آنهم طبیعی و بلافاصله در مکان های خشک و تاریک نگهداری شوند. از آنجاییکه درجه حرارت هر منطقه با منطقه های دیگر فرق می کند ، لذا به خاطر داشته باشید که هر یک از اجزای گیاهان دارویی را در فصل مخصوص خود ، جمع آوری و ذخیره نمایید تا خاصیت خود را از دست ندهند. به خاطر داشته باشید که برداشت گل ها الزاماً باید در عین شکوفایی شان انجام گیرد. شرح برداشت باشه تو مطالب بعدی ... درباره وبلاگ به وبلاگ من خوش آمدید موضوعات نويسندگان |
|||
![]() |